Carlos Baute, Macaco i La Orquesta Mondragón, én els concerts de Sant Bernat 2017 d’Alzira

0
1642
Carlos Baute

En les festes d’ Alzira hi haurà actuacions també com els concerts de Sona la Dipu i d’altres orquestres valencianes

Alzira ha presentat el cartell de concerts que tindran lloc en les festes a Sant Bernat del mes de juliol. Entre les actuacions més rellevants es troben les de Carlos Baute, Macaco y La Orquesta Mondragón.

El dimecres 19 de juliol, a les 23 hores, al camp de Venècia tindrà lloc ‘El último tributo’, tribut a El Último de la Fila, formació nacional liderada per Manolo García que al llarg dels anys ha estat sonant a les principals emissores de ràdio del país. L’entrada tindrà un cost de 3 euros.

A l’endemà, i a la mateix espai i hora, actuació de l’Orquestra Montecarlo. Actuació gratuïta.

El divendres 21, a les 23 hores, la plaça Major serà testimoni del retorn als escenaris d’una mítica banda, La Orquesta Mondragón, capitanejada per Javier Gurruchaga, una actuació que serà gratuïta.

També divendres i a la mateixa hora, però al Recinte Firal, actuació de Macaco, que oferirà alguns dels seus èxits com ‘Con la mano levantá’, ‘Mama tierra’, o ‘Moving’. El preu del concert serà de 5 euros.

El dissabte 22 de juliol el protagonisme musical serà per a Carlos Baute, un dels artistes llatins amb més seguidors, gràcies a èxits com ‘Colgado en tus manos’. L’entrada al Recinte Firal, lloc de l’actuació tindrà un cost de 5 euros.

El dia gran de les festes de Sant Bernat, el diumenge 23 de juliol, el Recinte Firal acollirà l’actuació dels grups de Sona la Dipu; el ritme de La Pegatina; i d’una altra formació. El preu per a accedir al recinte serà de 5 euros.

Eixe mateix dia, actuació gratuïta de Manu Tenorio a la Plaça Major, una de les veus sorgides d’Operación Triunfo.

La vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, ha volgut ressaltar que «el preu de les actuacions està pensat perquè tot el món puga disfrutar d’elles, per això a Alzira s’evita cobrar preus abusius». D’una altra banda es destaca la creació d’un abonament per als tres dies d’actuacions al Recinte Firal que tindrà un cost de 10 euros, «d’esta manera volem que les festes siguen de totes i tots, vertaderament obertes i accessibles a la participació”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here