Carlet toma mesures extraordinàries fins a l’1 d’octubre per frenar la COVID-19 després de 80 positius

0
3132
Ana Barceló i Maria Josep Ortega

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública treballa conjuntament amb l’Ajuntament de Carlet en l’adopció de mesures encaminades a frenar la corba epidemiològica de la localitat, on s’ha registrat un augment de casos de contagi de coronavirus en els últims quinze diez, amb 80 positius, 46 entre dijous i divendres.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló s’ha reunit amb l’alcaldessa de Carlet, María Josep Ortega, i la regidora de Sanitat, Lola Navarro, amb l’objectiu d’avaluar l’entrada en vigor de les mesures extraordinàries a Carlet, per a reduir l’increment de casos. Barceló li ha expressat el seu suport perquè “el nostre principal objectiu és lluitar junts per a evitar un major nombre de contagis i cuidar la salut de tota la població de Carlet”.

Les representants de totes dos institucions han compartit la necessitat d’aplicar restriccions que afecten el tancament d’espais d’instal·lacions municipals, amb la finalitat de reduir contagis donats per relacions socials. De moment, s’ha descartat endurir aquestes mesures. No obstant això, les dues administracions continuaran amb reunions periòdiques per a valorar l’evolució de les dades epidemiològiques.

També l’ajuntament de Carlet a pres estes mesures vigents fins a l’1 d’octubre:

El tancament de tots els parcs, jardins i zones de jocs infantils o esportives urbanes, la suspensió de tots els actes públics, culturals, festius, esportius o d’oci; el tancament dels espais culturals i esportius (Casa de la Cultura, Teatre Giner, Poliesportiu, pavelló cobert -llevat de competicions federades a porta tancada i sense públic).

També el tancament del Cementeri municipal (excepte per a la realització de serveis funeraris –soterraments) amb aforament màxim de 10 persones.

Restricció horari de la Biblioteca municipal (sols préstecs i devolucions de llibres de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 i  dimecres de 17 a 19 h).

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L’Associació de Dones al Sector Públic es concentren a Gandia per donar visibilitat a les treballadores de l’administració pública

Restricció de les reunions d’associacions en les instal·lacions municipal, i es recomana la limitació  a 10 persones de les reunions socials, professionals  tant en espais públics com privats.

L’Ajuntament de Carlet mitjançant la Policia Local i Guardia Civil va a incrementar els treballs de vigilància en terrasses, parcs i espais públics i s’instarà les forces de seguretat per tal que apliquen la normativa de manera exhaustiva. Així mateix, l’Ajuntament reforçarà la desinfecció dels espais i instal·lacions públiques.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here