Carlet suspén les Festes Majors per la crisi sanitària del coronavirus


0
1652
Els alumnes de Carlet no aniran a classe els dies 17 i 18 de març.

Ajuntament i festeres expliquen que les Festes de Carlet, «tal com les celebrem, són incompatibles amb les mesures de distanciament social imposades per a evitar la propagació del coronavirus»

Carlet se suma al llarg llistat de municipis que han hagut de cancel·lar les seues festes a causa de la pandèmia del coronavirus. L’Ajunament de Carlet ha anunciat que la decisió s’ha pres en la reunió que han realitzat les representants de les Festeres 2020, el regidor de Festes, Josep Mur Díaz-Hellín, i l’alcaldessa, Maria Josep Ortega Requena.

L’Ajuntament de Carlet ha plantejat la suspensió de les Festes Majors 2020 «tenint en compte la situació d’emergència que vivim, els dubtes sobre el moment en què la vida puga retornar a la normalitat, la responsabilitat que tots tenim de complir les mesures establides perquè esta situació es resolga al més prompte possible, el compromís amb Carlet i la impossibilitat d’organitzar les Festes amb temps i forma tenint en compte la suspensió actual de tots els processos de contractació d’este tipus d’esdeveniments a causa de la situació d’estat d’alarma».

Davant aquesta situació les festeres i Ajuntament han expressat la seua «tristesa» per haver de prendre esta decisió «difícil però compromesa amb la seguretat de tots els carletins i carletines. Les Festes de Carlet, tal com les celebrem, són incompatibles amb les mesures de distanciament social imposades per a evitar la propagació del coronavirus».

No obstant també s’ha informat que l’Ajuntament de Carlet signarà el conveni igualment amb les Festeres 2020 perquè continuen organitzant activitats i actes adaptats a la nova normalitat, «per tal de fomentar la participació dels carletins i carletines i mantindre l’esperit festiu en la mesura que ho permeten les normes sanitàries». El pressupost que se’ls assignarà reduirà el seu import per tal de dedicar gran part dels recursos previstos per a Festes a fer front a ajudes i programes per a resoldre la crisi creada pel COVID-19.

Les Festeres 2020, atesa la situació actual, es comprometen amb l’Ajuntament de Carlet a ser les festeres per a 2021.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here