Carlet reforma el seu mercat i habilita com a local d’assaig la Casa de la Cultura amb ajuda de la Diputació

0
683
Jorge Rodríguez ha visitat les obres de Diputació a Carlet

Carlet ha rebut la visita del president de la Diputació de València que ha vist algunes de les obres finançades per l’ens provincial

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat les obres subvencionades amb plans provincials en el municipi de Carlet, en el qual la Corporació ha invertit 1,2 milions d’euros en els últims 18 mesos.

Rodríguez, acompanyat per l’alcaldessa, Maria Josep Ortega, i el diputat Pablo Seguí, ha pogut veure de primera mà algunes de les instal·lacions en les quals Carlet ha invertit les ajudes de la institució provincial, com les aportades a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS), que han deixat en el municipi 174.352 euros, que s’han dedicat a la construcció d’un parc caní, l’eliminació de barreres arquitectòniques en la Casa de la Cultura i la Casa del Llaurador i la millora d’espais esportius en el poliesportiu municipal.

Projectes que, segons Rodríguez, “pot ser que no siguen obres faraòniques, però és evident que resolen problemes de les persones i ajuden a millorar la seua qualitat de vida”. Així mateix, el municipi ha rebut 550.793,87 euros del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), que s’han destinat a la reforma del mercat municipal, amb 80.000 euros, l’asfaltat de carrers, amb 66.000 euros, la repavimentación de camins, amb 162.000 euros, i el condicionament de l’accés i el pàrquing del cementeri, amb altres 200.000 euros, entre altres accions.

Una de les actuacions que ha visitat aquest dimarts Jorge Rodríguez és la Casa de la Cultura de Carlet, on s’ha habilitat la segona planta, que ara serà un espai diàfan, per a acollir activitats culturals de divers tipus, entre les que destaquen els assajos dels grups de dansa del municipi. Aquesta actuació, que ja ha engegat l’Ajuntament, ha sigut subvencionada per la Diputació amb més de 21.000 euros del Pla d’Inversions Sostenibles.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ribera Salud diu que "es perdran 20 anys" de Sanitat amb la reversió però reconeix que deu 50 milions a la Generalitat

A les inversions de PPOS i IFS s’afigen les aportacions del Pla de Camins i Vials, per les quals el municipi ha rebut 74.000 euros de la Diputació de València, així com la línia pressupostària corresponent a Carlet del Fons de Cooperació Municipal, per la qual rebrà 320.000 euros, una assignació que cobriran a parts iguals la Generalitat i la Diputació. “Amb aquest Fons de Cooperació, que podrà destinar-se tant a inversions com a despesa corrent, quadrem el cercle del finançament local”, ha explicat Rodríguez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here