Carlet posa fi a les mesures extraordinàries anticovid davant la rebaixa de casos en un context general d’enduriment


0
653
Els alumnes de Carlet no aniran a classe els dies 17 i 18 de març.

Des de l’Ajuntament de Carlet es recorda extremar les mesures «i no confiar-se en les festes nadalenques, ja que pot suposar un nou allau de casos»

Carlet ha rebaixat durant l’última setmana els casos actius en coronavirus a 48 persones, per la qual cosa no es prorrogaran les mesures extraordinàries decretades el passat 17 de novembre, que finalitzen esta nit. Mesures que afectaven la suspensió d’actes i el tancament d’espais públics davant la situació mantinguda de 90 casos de coronavirus actius durant el mes de novembre.

Aquesta suavització de mesures es produeix en un context que tant la Generalitat com altres localitats valencianes estan endurint-les davant les dates de Nadal.

Actualment Carlet té una taxa d’incidència del 303,18 per 100.000 habitants. Tot i la rebaixa de casos, el degoteig de casos de coronavirus continua sent diari, i les autoritats sanitàries recomanen no abaixar la guàrdia i parar atenció al màxim en les mesures sanitàries per tal de no incrementar el nombre de casos i el sorgiment de brots familiars i socials.

No abaixar la guàrdia en les festes

L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega explica que «encara que hi ha una lleugera millores al poble no és així a la comarca en conjunt on està augmentant de forma preocupant i més quan vénen les festes de Nadal que pot suposar un augment considerable de contagis si no extremem les mesures individuals, familiars i socials».

Recordem, a més a partir de dilluns entren en vigor les mesures decretades pel Govern autonòmic i que marquen el confinament nocturn a partir de les 11 de la nit, tancament perimetral de la Comunitat Valenciana, les limitacions d’aforament i el màxim de 6 persones. Unes mesures que es complementen amb les mesures especials de cara a les festes de Nadal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here