Carlet destina 210.000 euros als comerciants i autònoms per minimitzar els efectes de la pandèmia

0
1078
Ajuntament de Carlet.

Es tracta d’un programa d’ajudes directes i compatibles amb altres per als autònoms i comerciants que suspengueren la seua activitat durant l’estat d’alarma o reduïren la seua facturació almenys en un 60%

L’Ajuntament de Carlet continua amb el pla Reactiva’t per a minimitzar els efectes de la pandèmia. És per això que junt amb el pla d’ocupació municipal es posarà en marxa un programa d’ajuda al comerç orientat sobretot a aquells establiments que suspengueren la seua activitat durant l’estat d’alarma.

Es tracta d’un programa d’ajudes directes i compatibles amb altres per als autònoms i comerciants que suspengueren la seua activitat durant l’estat d’alarma o reduïren la seua facturació almenys en un 60%.

L’Ajuntament destinarà 210.000 euros inicialment, tot i que esta quantitat podrà ser incrementada si es considera necessari. Les persones que ho sol·liciten rebran 500 euros a fons perdut, que hauran de justificar amb factures. En este cas, es pretén continuar donant suport al teixit comercial, que ha sigut el més afectat per la situació d’emergència viscuda la passada primavera.

Este programa d’ajudes, que arriba a tots els autònoms, es complementa amb el pla municipal de suport a l’emprenedor que es va posar en marxa el passat mes de setembre i que es ve repetint cada any.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí