Carcaixent obté una subvenció de 100.000 € per contractar 6 persones desocupades majors de 30 anys

0
883
Ajuntament de Carcaixent.

L’ajuda procedent de de Labora es destina a realitzar obres, serveis d’interès general o activitats dirigides a previndre, contindre, pal·liar o mitigar els efectes de la pandèmia

L’Ajuntament de Carcaixent ha obtés una subvenció de 100.000 euros per a contractar persones desocupades majors de 30 anys. La subvenció està emmarcada dins del programa ECOVID 2020, una iniciativa de caràcter social destinada a la contractació de persones desocupades, a conseqüència de la conjuntura derivada de la Covid-19, en col·laboració amb les corporacions locals.

L’objectiu d’este programa és donar resposta a la situació d’emergència social que suposa l’elevada taxa de desocupació, especialment generada per la crisi sanitària de la Covid-19. Gràcies a esta subvenció, sis persones de Carcaixent obtindran un contracte de treball, almenys de sis mesos, per a realitzar obres, serveis d’interès general o activitats dirigides a previndre, contindre, pal·liar o mitigar els efectes de la pandèmia.

L’import de la subvenció es destinarà al finançament dels costos salarials i la cotització a la Seguretat Social de les persones contractades.

Les persones interessades no hauran de realitzar cap tràmit, solament estar inscrites com a desocupades en Labora, des d’on es farà la crida i selecció. Tindran preferència aquelles persones que han perdut el seu treball com a conseqüència de la Covid-19 i les que no estiguen percebent prestacions o subsidis per desocupació.

Les contractacions començaran a fer-se efectives en el moment que l’Ajuntament de Carcaixent reba, a través de Labora, la Resolució de Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí