Carcaixent continua amb les obres millora de carrers i vials de la localitat

0
1021
Imatge de les obres executades a Carcaixent

Les actuacions formen part del Pla de Camins i Vials dins el qual la corporació valenciana subvenciona a Carcaixent amb 140.000 euros

Una subvenció de 140.000 euros del Pla de Camins i Vials de la Diputació de València, completats amb fons municipals permetrà a l’Ajuntament de Carcaixent per a realitzar treballs de pavimentació en diversos carrers, camins i vials de la ciutat. A estos treballs se sumen diverses intervencions en pintura i senyalització viària, que s’han realitzat en les últimes setmanes. Dins del mateix pla d’actuacions, es procedirà a la instal·lació de tres passos de vianants elevats en punts concrets per millorar la seguretat i facilitar la mobilitat.

En concret l’actuació en camins i vials se centrarà en l’adequació i reasfaltat dels carrers Sant Joan de Deu, Racó Sant Isidre i Sant Domenec del Barri de Santa Bàrbara, del vials municipals de la urbanització Puig Gros i camins rurals pròxims als Quatre Camins (Rajolar, Pont de la Muntanya i la Coma), molt transitats tant per vehicles com per vianants.

L’objectiu fonamental de les intervencions és reparar l’estat actual del paviment, per assegurar un pas més segur, tant per a conductors com per a vianants al temps que afavorir la mobilitat.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent i responsable de l’àrea de mobilitat, ha destacat que és tracta d’actuacions necessàries i esperades «que responen a demandes que ens havien fet els propis veïns. La intenció és continuar invertint en la millora dels camins i vials de la localitat, com ja es va fer el passat mes de juliol», ha explicat. L’alcalde de Carcaixent també ha volgut posar en relleu el fet que este pla de la corporació provincial ja no solament es puga actuar sobre camins rurals com es feia fins al moment, sinó que es puga destinar també a carrers dins del nucli urbà.

Per altra banda, Paco Salom ha volgut remarcar la importància d’estes actuacions dins de l’objectiu a llarg termini de millorar la mobilitat i reduir l’ús de vehicles dins del nucli urbà «per a nosaltres és molt important reduir progressivament els riscos per a les persones. Els vehicles han d’anar cedint el protagonisme als vianants que han de recuperar el carrer. I això passa per reduir la velocitat de circulació amb diferents mesures com la instal·lació de reductors de velocitat o millorar el paviment per fer una circulació més segura», ha explicat l’alcalde

Les actuacions que van a realitzar-se se sumen a les ja fetes este estiu amb l’adequació dels carrers Gandia i la Vall i a les actuacions de recuperació del ferm i asfaltat sobre el la travessera del Cementeri, la CV-5930, el Camí de Lluïsa, la travessera de Sant Carles a carrer de la Rambla en el barri de Les Barraques i la CV-5950.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here