Carcaixent instal·la més d’un centenar de papereres a nous punts de la localitat

0
1466
Un operari instal·lant una paperera a Carcaixent

Les papereres estan sent instal·lades per la brigada municipal i han suposat una inversió total de 14.000 euros

La Regidoria de Neteja Viària de l’Ajuntament de Carcaixent està instal·lant 120 papereres en diversos punts de la ciutat on no n’hi havia. A més, van a substituir-se 63 papereres que actualment es troben en mal estat, de les quals se’n reutilitzaran 30 que eren de propietat municipal. En total, es col·locaran 212 noves papereres en els carrers de Carcaixent.

Entre els nous punts on van a instal·lar-se noves papereres, destaquen les avingudes de Vidal Canet i Joan XXIII i la zona d’Apotecari Bodí i camins adjacents, on solament n’hi havia en la zona enjardinada. Segons han explicat des de l’Àrea de Neteja Viària, s’ha realitzat un estudi en profunditat de les zones que presentaven més carències d’estos elements per tal d’assegurar-ne una presència continuada i garantir un servei adequat a la ciutadania.

Les noves papereres que s’estan col·locant són de plàstic, amb una platina per a apagar cigarrets, i no porten bossa per optimitzar-ne l’ús i estalviar plàstic. A més, la boca és menuda perquè no s’hi tiren bosses de fem dins i evitar, així, conductes incíviques. Les papereres reutilitzades són d’acer, redones, del mateix model que ja es poden trobar en alguns carrers de Carcaixent, que majoritàriament reforçaran punts del centre de la localitat.

Segons ha explicat Carles Albert, regidor responsable de l’Àrea de Neteja Viària, l’objectiu d’esta actuació és optimitzar el parc de papereres del nucli urbà atenent les zones de major activitat per tal de mantenir els carrers de Carcaixent el més nets possible. El regidor ha volgut recordar que des del consistori s’estan realitzant molts esforços en matèria de neteja viària i ha demanat col·laboració ciutadana. “Els carrers són de tots i totes, i l’esforç per mantenir el poble net ha de ser comú, perquè una ciutat neta redunda positivament en la nostra qualitat de vida i en la imatge que projectem de la nostra ciutat”, ha afegit.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Piden cuatro años de cárcel para el acusado de abusar de la nieta de un amigo en Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here