Carcaixent convoca el primer concurs de ‘curmetratges express’ dins la Fira Modernista

0
884
Els curts hauran de tindre una durada de 2 minuts

Les persones participants tindran 36 hores per a escriure, rodar i editar un curtmetratge d’una durada de 2 minuts i mig

L’Ajuntament de Carcaixent, dins dels concursos programats per a la Fira Modernista, ha posat en marxa la primera edició del concurs de curtmetratges ‘Modernisme en curt’. En este certamen les persones participants tenen 36 hores per a escriure, rodar i editar un curtmetratge d’una durada màxima de 2 minuts i mig de temàtica modernista. El concurs es realitzarà el cap de setmana del 2 i 3 de juny i els treballs es projectaran el 10 de juny dins del programa d’activitats de la Fira Modernista, prèviament a l’acte de lliurament de premis.

Els requisits fonamentals de les obres presentades són que l’audiovisual haurà de ser obligatòriament en blanc i negre, mut i rodat a la ciutat o terme de Carcaixent. A més, l’organització sortejarà entre els participants una sèrie d’espais que hauran de tenir cert pes en la història. La utilització opcional de textos explicatius haura de ser en valencià.

La projecció per al públic i la posterior entrega de premis tindrà lloc el diumenge 10 de juny, a les 17:30 hores, dins de la 3a Fira Modernista de Carcaixent, en el Teatre Don Enrique. En este acte, es lliuraran els premis que consisteixen en un 1r premi dotat amb 500 euros, un 2n guardó de 300 euros i un premi especial del públic valorat en 150 euros. Per a més informació, es pot visitar la pàgina web www.carcaixent.com, que inclou les bases completes i el formulari on es poden realitzar les inscripcions fins diumenge 27 de maig.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here