Carcaixent aposta per la creativitat en la seua 3a Setmana Empresarial

0
1494
La setmana empresarial de Carcaixent celebra la seua tercera edició

La programació d’esta tercera edició compta amb xarrades, tallers i activitats amb l’objectiu de millorar el dia a dia de les empreses de la ciutat

La regidoria de comerç de l’Ajuntament de Carcaixent ha organitzat del 22 al 26 de gener una tercera edició de la setmana empresarial, baix la temàtica «Jornades de treball i creativitat». És tracta d’una iniciativa amb un plantejament pràctic, orientada a tot el teixit empresarial de la localitat per ajudar-los en el dia a dia de la gestió dels seus negocis.

Al llarg de la setmana estan programades una sèrie d’activitats amb vocació pràctica com tallers, xerrades i altres iniciatives formatives amb la intenció de poder introduir millores de forma immediata en les seues empreses.

Esta tercera edició està plantejada al voltant de l’objectiu d’aconseguir les anomenades 3V: posada en valor dels negocis, augment de la visibilitat i augment de vendes. Així, per a aconseguir-ho, s’ha programat un complet programa d’activitats que pretenen despertar la creativitat dels empresaris i familiaritzar-los amb noves eines i estratègies que poden aplicar de manera fàcil i ràpida als seus negocis com, per exemple, una sessió de micromarquèting a través d’aplicacions mòbils o un taller de decoració d’eixos comercials.

Per obrir la setmana, el dilluns 22, el coach Toni Pons impartirà el taller ‘Aprofitant el canvi’, on es plantejarà com, canviant de perspectiva i amb un enfocament nou, es poden aconseguir millors resultats. En la mateixa línia, per al dijous 25, està programat el taller ‘1 para, 2 pensa, 3 actua’ que pretén apropar als empresaris la necessitat de ser capaços de desconnectar de la feina per a aconseguir un pensament proactiu que els permeta enfrontar els seus reptes diaris.

A l’igual que en anys anteiors, hi han propostes específiques per a determinats sectors empresarials de Carcaixent. D’esta manera, per als comerciants del mercat i d’alimentació s’ha programat un taller de fotografia gastronòmica i, per al sector de l’hostaleria s’ha pensat el taller ‘Oci Extra’ que té com a objectiu veure totes les possibilitats que l’hostaleria pot generar en els seus locals els dies de menor afluència, oferint una oferta d’oci alternativa a la localitat.

Per a concloure esta tercera edició, amb la finalitat de propiciar la trobada entre totes les empreses de Carcaixent,el divendres per la nit està previst un sopar en el Mercat amb música en directe, per posar en comú i compartir els resultats, les campanyes, els treballs i les propostes que han sorgit durant la setmana.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent i regidor de comerç, ha explicat que les anteriors setmanes empresarials han demostrat ser molt beneficioses per al teixit empresarial de la localitat perquè representen una bona oportunitat per a l’intercanvi d’experiències, «més enllà de tenir un gran valor formatiu, ofereixen la possibilitat de trobar-se, parlar, compartir inquietuds i això sempre resulta positiu per a totes i tots perquè adonar-se’n que hi han problemàtiques que són comunes i que existeix la possibilitat de poder solucionar-les amb èxit», ha explicat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here