Carcaixent ajorna la Fira Modernista per la crisi del coronavirus


0
1965

L’Ajuntament informa que, en funció de com evolucione la situació i la seua durada, s’estudiaran les possibles alternatives

L’Ajuntament de Carcaixent ha decidit ajornar la celebració de la V edició de la Fira Modernista prevista per al 12, 13 i 14 de juny de 2020, davant la pandèmia del coronavirus i l’estat d’Alarma declarat en conseqüència. El consistori ha paralitzat tots els preparatius i en funció de com evolucione la situació i la seua durada s’estudiaran el seu moment les possibles alternatives. Des de la Regidoria de Turisme ja s’ha traslladat a totes les entitats, associacions i voluntariat esta decisió.

La regidora de Turisme, Ana Garrigues ha manifestat que és tracta d’una decisió “previsible” però no per això menys trista “ fins que no finalitze esta situació no podem valorar les possibilitats que tenim, ja que hi ha que tenir en compte molts factors que van més enllà d’escollir una data o altra”. La regidora també ha explicat la voluntat de voler escoltar a tots els sectors implicats “en especial a comerç, que ja s’han vist molt perjudicats pel tancament durant l’estat d’alarma i per als que la Fira suposava un al·licient important”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here