El grup Capella de Ministrers actuarà en l’Església del Salvador de Sagunt

0
217
Capella de Ministrers

L’actuació de la formació valenciana està emmarcada en la campanya de promoció turística ‘Sagunt, l’escenari de la teua història’

El grup Capella de Ministrers actuarà en l’Església del Salvador. este dijous 14 de setembre, a les 20.00 hore. L’actuació de la formació valenciana està emmarcada en la campanya de promoció turística ‘Sagunt, l’escenari de la teua història’.

Des de la seuacreació el 1987, el grup Capella de Ministrers, sota la direcció de Carles Magraner, ha desenvolupat una important tasca investigadora i musicològica en favor del patrimoni musical espanyol, des de l’edat mitjana fins al segle XIX. El resultat, transformat en testimoniatge musical, conjuga a la perfecció tres factors clau: el rigor històric, la sensibilitat musical i, molt especialment, un incontenible desig de comunicar-nos i fer-nos partícips d’estes experiències.

L’activitat concertista de la formació ha sigutmolt intensa des de l’inici, recorrent les millors sales de música d’Espanya, a més ha participat en nombrosos festivals, d’entre els quals cal destacar el Festival de Música Antiga de Barcelona, Madrid Cultural 1992, Festival de Teatre Clàssic d’Almagro, Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola, Festival de Peralada, Quinzena Musical Donostiarra, ElsEstius de la Vila (Madrid), Festival Grec (Barcelona), Festival Internacional de Música i Dansa de Granada, Festival de Música Religiosa de Conca, Serenates a la Universitat (València), Festival Llaure Habite (Vigo), Festival Medieval d’Elx, Festival de Teatre d’Almagro, entre unsaltres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here