Cap de setmana dedicat als professionals en la 24a Fira del Comerç i Turisme de Sagunt

0
1399
Imatge de la Fira del Comerç i Turisme de Sagunt de 2017

Comerciants i professionals del municipi es van reunir en les rodalies del parc Rei Joan Carles I de Sagunt per a celebrar la 24a edició d’esta fira

L’Associació de Comerciants i Professionals del Port de Sagunt (ACPS) va celebrar el cap de setmana passat la 24a edició de la Fira del Comerç i Turisme en les rodalies del parc Rei Joan Carles I (Triangle Umbral). Una vintena de professionals es van donar cita en esta fira amb més de 2.700 m² per a donar a conéixer l’oferta comercial del municipi i així fomentar el comerç local.

A l’acte d’inauguració va acudir el director general de Comerç de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa, qui va estar acompanyat de l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, així com de membres de la Corporació Municipal, de la ACPS i de la Federació Junta Fallera de Sagunt.

L’alcalde de Sagunt assenyala que esta és “una de les fires comercials amb més arrels en la nostra ciutat, en concret al Port de Sagunt, canalitzada fa molt temps per l’incombustible Marcelo Cuadros i amb la presència de Natxo Costa que sempre ens acompanya a tots estos actes”. Fernández destaca que “este govern està donant suport al xicotet comerç, que ha d’eixir al carrer en un món cada vegada amb més competència”. L’alcalde espera que la fira “haja sigut un èxit i crec que estes iniciatives que tenen el suport de la delegació de Comerç i de la Conselleria són una mostra de la voluntat de supervivència del comerç i per açò nosaltres estem al seu costat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here