Cap de setmana esportiu a Ontinyent amb 3.000 participants


0
1570
Imatge del podi femeni del 4t Cross Ciutat d'Ontinyent

La ciutat concentra en dos dies quasi una desena d’esdeveniments esportius

Al voltant de 3.000 persones van gaudir el passat cap de setmana a Ontinyent d’alguna modalitat esportiva. El regidor d’Esports de l’Ajuntament, Óscar Borrell, destacava que “ha sigut un cap de setmana molt intens, ja que Ontinyent s’ha convertit en l’epicentre de l’esport i ha demostrat la seua capacitat com a ciutat esportiva”.

Dissabte de matí la jornada començava amb el IV City Trail, una cursa infantil al marc de les festes de Sant Antoni Abat del barri de l’Ermiteta organitzada per Lurbel. Ja de vesprada, des de la parròquia de Sant Rafel eixia la tradicional marxa solidària que l’ONG “Manos Unidas” celebra a la ciutat. En aquesta ocasió els beneficis de la marxa es destinaven a un projecte de millora sanitària per als xiquets i xiquetes de la República Democràtica del Congo.

Diumenge, l’esport continuava present a la ciutat amb dues de les activitats més multitudinàries, el V Cross “Ciutat d’Ontinyent” organitzat pel CAVA i l’Ajuntament al passeig de Benarrai amb 800 atletes i el III Trail Clariano amb 400 participants. Estes activitats van comptar al lliurament de trofeus amb la prèsencia de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i els regidors Rebeca Torró, Óscar Borrell, Matilde Francés i Àlex Borrell. La vesprada seguia amb els partits de voleibol de l’ESET VAO Ontinyent, de rugbi amb el Rugby Club Ontinyent, i de bàsquet amb els partits dels sèniors masculí i femení del Club Martínez Valls.

Óscar Borrell agraïa “el treball de tots els clubs i entitats locals que fan possible que tots ontinyentins i ontinyentines, de qualsevol edat, puguen gaudir de la pràctica esportiva a la ciutat” declarava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here