Cap de setmana gastronòmic i artesanal a Ontinyent amb la fira itinerant ‘Tasta la Dipu’

0
856
Tasta Dipu
'Tasta la Dipu' ha pasat ja per altres localitats

Esta vesprada s’ianugurarà a les 19,30h la Fira Itinerant de Gastronomia, Artesania i Turisme ‘Tasta la Dipu’ en la que participaran 30 expositors locals, comarcals i provincials. L’esdeveniment se situarà al recinte de la Glorieta i estarà obert des d’esta vesprada fins la vesprada de iumenge.

En les paradetes d’esa fira s’oferiran des de productes típics gastronomics com vins, olis, embotits, xocolates, formatges o dolços fins ofertes turístiques de diferents administracions. Amb esta iniciativa es pretén promocionar i posar en valor els productes autòctons i divulgar les seues característiques.

L’alcaldessa d’Ontinyent, Lina Insa, ha explicat també que hi haurà «una oferta complementària d’oci, entreteniment i turisme ja que al llarg del cap de setmana». Així s’oferiran activitats paral·leles com visites turístiques guiades, menús especials, un concert de campanes a càrrec de la Colla de Campaners d’Ontnyent, que tindrà lloc el dissabte a les 20h, tallers infantils, tren turístic, concursos i rifes.

També s’ha anunciat que durant este cap de setmana  quatre restaurants i cafeteries locals (Escuela de Calor, Aitana, El Tinell de Calabuig i la Cafeteria Roma) oferiran al visitant menús gastronòmics típics locals al preu de 20 euros.

La fira gastronòmica està organitzada pel Patronat de Turismede la Diputació de València i l’Ajuntament d’Ontinyent, ha comptat amb la col·laboracio de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, la Federació Empresarial d’Hostaleria de València i l’Associació d’Hostalers de la Vall d’Albaida (AHVAL).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí