El cantant Paco Muñoz ret homenatge al poeta d’Ontinyent David Mira

0
1283
Paco Muñoz

L’Ajuntament d’Ontinyent organitza aquest concert al Teatre Echegaray en el qual el cantant interpretarà diverses peces de poetes valencians

Paco Muñoz arriba al Teatre Echegaray este dimecres amb el seu espectacle “Amics Poetes”, inclòs dins de la programació cultural de l’Ajuntament d’Ontinyent, al marc de la celebració del “9 d’Octubre”. Aquest concert serà una de les últimes oportunitats per a veure en un escenari al cantant i escriptor valencià, retirat dels escenaris des de 2008. Amb “Amics Poetes”, Paco Muñoz realitzarà un homenatge al poeta ontinyentí David Mira Gramage. Acompanyat per dos cantants i 7 músics, l’autor interpretarà poemes musicals de diferents poetes valencians com Ausiàs March, Ovidi Monitor, Vicent Andrés Estellés o Xavier Casp, entre altres.

La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, incidia que “aquest espectacle no és solament un homenatge de Paco Muñoz a David Mira, sinó que hem de veure-ho també com un homenatge que la pròpia ciutat d’Ontinyent li fa a l’artista valencià en agraïment a tota la seua trajectòria professional”. Gandia també tenia paraules d’agraïment per la col·laboració de la Generalitat Valenciana en l’organització de l’esdeveniment.

Les entrades tenen un preu de 10€ general i 8€ amb descompte i encara poden adquirir-se a través de la web de Caixa Ontinyent, en la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara o en taquilla una hora abans de l’espectacle.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here