El Cant de la Sibil·la es trasllada al divendres 15 de desembre

0
237

La celebració del Cant de la Sibil·la estava prevista per a aquest divendres dia 1 de desembre, però una indisposició del director musical ha obligat a posposar-ho fins al divendres 15

La representació del Cant de la Sibil·la que havia de tindre lloc el divendres, 1 de desembre, s’ajorna al divendres 15 de desembre, per indisposició del director musical.

La celebració d’aquest concert és possible gràcies a la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, la catedral metropolitana de València, el Gremi de Campaners, l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València, l’Escolania de la Reial Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats, l’Associació d’amics del Corpus de València, l’Ajuntament de València i l’Associació Cultural Comes.

La tradició de representar el Cant de la Sibil·la torna a la catedral de València per sisè any consecutiu. Aquest cant profètic és un drama paralitúrgic que fins al segle XVI s’escenificava la nit de Nadal en diferents catedrals, sobretot en l’antiga Corona d’Aragó.

Aquesta representació comptarà, per a ser representada, amb els instruments rèpliques dels àngels músics dels frescos de l’altar major de la catedral.

Abans del concert, a les 19.00 hores, el Gremi de Campaners Valencians interpretarà els tocs de Maitines de la Consueta del 1527, recuperats també el 2012 per primera vegada des del Concili de Trento (1545-1563).

Per a vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here