Canet d’en Berenguer treballa per tornar a obrir la platja dimecres reparant els desperfectes del temporal

0
2301
Platja de Canet d'en Berenguer.

Els danys obliguen a tancar el punt accessible fins a la pròxima temporada estival

L’Ajuntament de Canet treballa per a restablir els serveis de la platja, que recobra a poc a poc la normalitat. La posada a punt de la platja s’espera que finalitze aquest mateix dimarts perquè dimecres ja es puga gaudir d’aquesta amb total normalitat.

Després de 24 hores de treball des de la intensa pluja que va caure dilluns passat i que va deixar 132 litres per metre quadrat, el passeig marítim ja està transitable i sense rastre de l’aigua que va negar les zones més baixes. Tasques per desallotjar i reconduir l’aigua  han comptat amb la col·laboració del consorci de bombers de Sagunt i de Bétera.

Les fortes pluges han deixat quantiosos danys, principalment a la platja, desperfectes que es recolliran en l’informe que ja s’està elaborant per part dels tècnics municipals i l’empresa Gescanet en el qual s’anota entre una llarga llista, l’afectació del Punt Accessible, la qual cosa ha obligat al seu tancament fins a la pròxima temporada. “Demanem disculpes per endavant a tots els usuaris, però a hores d’ara de temporada és inviable restablir el servei”, lamentava l’alcalde, Pere Antoni Chordà. Tampoc s’instal·laran les passarel·les, fins que les previsions meteorològiques milloren, mentrestant, es condicionaran totes les entrades perquè es puga continuar gaudint de la temporada fins al seu tancament, el pròxim 26 de setembre.

D’altra banda, l’Ajuntament també retirarà les parcel·les davant els nous avisos d’intenses pluges i una possible Dana, encara que mantindrà “els corredors sanitaris” perquè es continuen complint les distàncies de seguretat entre usuaris.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí