‘Cançons a poqueta nit’, cinema d’estiu, concert i Matinal Motera, este cap de setmana a Agullent


0
905
Mireia Vives i Borja Penalba actuen este divendres a Agullent

Borja Penalba i Mireia Vioves obrin este divendres una nova edició del cicle musical ‘Cançons a Poqueta Nit’

El concert de Mireia Vives i Borja Penalba de hui divendres a les 23h a la Font Jordana, obri el cap de setmana d’activitats de la programació “Estiueja a Agullent”. La nova edició del “Cançons a Poqueta Nit”, que és com s’anomena el concert de cantautors que l’Ajuntament d’Agullent programa cada mes juliol al paratge del parc de la Font Jordana, serà aquesta nit amb entrada lliure.

Demà dissabte 22 de juliol hi haurà una nova sessió de la programació del cinema d’estiu de la regidoria de Cultura, dins de la qual entre juliol i agost es projectaran per la nit al parc de la Font Jordana quatre pel·lícules. La comèdia espanyola “Cuerpo de Élite” és la proposta per aquest dissabte a les 22,30h i amb accés lliure.

Per al diumenge 23 de juliol el Moto Club Culata d’Agullent ha organitzat la desena edició de la Matinal Motera amb el suport de l’Ajuntament d’Agullent. Una matinal que inclou una ruta motera per la localitat, sorteig de regals, música de rock en directe i l’actuació d’un ballet acrobàtic. Els participants a la matinal podran inscriure’s a partir de les 9 del matí al parc de la Font Jordana. Per a poder participar cal fer un donatiu de 8 euros, que dóna dret a entrepà i beguda per a esmorzar, i l’entrada lliure a la piscina municipal i a les nombroses activitats previstes.

La programació de “Estiueja a Agullent” d’aquest cap de setmana es tancarà amb el concert d’obertura del festival de música d’Agullent, a càrrec de l’Agrupació Musical d’Agullent, que tindrà lloc el diumenge 23 a les 20h a la sala multiusos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here