Cancel·lades les falles 2020 al Camp de Morvedre

0
3263

La proposta consensuada suposa que Sandra Ordiñaga i Aitana González, així com les seues corts d’honor, continuen com a representants de les falles de Sagunt fins a finalitzar les falles de 2021

Els fallers i falleres de les 30 comissions que formen Federació Junta Fallera de Sagunt han votat a favor de la proposta de cancel·lació de les falles 2020 presentada per Federació i Mesa de presidents i presidentes divendres passat 15 de maig.

D’aquesta manera, amb la votació de cada comissió, queda aprovada la proposta de cancel·lar les falles 2020 traslladant-les a 2021, fent al llarg de l’exercici tots els actes que puguen fer-se segons l’alerta sanitària ho permeta i la taula de presidents i presidentes el decidisca.

Però a més, el vot a favor de la proposta consensuada suposa que Sandra Ordiñaga i Aitana González, així com les seues corts d’honor, continuen com a representants de les falles de Sagunt fins a finalitzar les falles de 2021. Amb el vot a favor dels fallers i falleres de les 30 comissions es tanca una etapa, la de les falles 2020, i es comença a treballar des de ja en les de 2021.

La Federació també afirma sentir “el perjudici a aquesta decisió tindrà en els moltíssims sectors als quals afecta, xicotets negocis, turisme, hostalers, indumentaristes, pirotècnies, floristeries,… I en major mesura si cap al gremi d’artistes fallers, als quals volem mostrar el suport incondicional de totes les comissions, buscant des de ja fórmules per a intentar pal·liar el perjudici que això suposa per al sector”.

Per això asseguren que des de Federació i taula de presidents “s’ha intentat esperar el màxim possible, buscant sempre la possibilitat de poder celebrar-les i no perjudicar els diferents sectors que depenen d’això. No obstant això, l’evolució de l’actual alerta sanitària, que no ens assegura la celebració en breu dels actes que conformen la setmana fallera, ha fet que els fallers i falleres decidisquen esperar a 2021 per a tindre les falles tal com les entenem”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Sagunt homenatja a l'escriptor Manuel Vázquez Montalbán amb l'exposició 'Pepe Carvalho'

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here