Canals trau a subhasta una nau industrial de propietat municipal valorada en 185.000 euros

CaixaBank - MyBox

0
1263
La nau que es ven es troba al polígon de les Moles

L’alcalde afirma que es ven l’immoble “degut a la demanda de l’augment i ampliació de les indústries” i “amb la finalitat de col·laborar amb la generació de nous llocs de treball al poble”

L’Ajuntament de Canals ha anunciat que trau a subhasta una nau industrial situada al polígon de les Moles, concretament es tracta de la nau industrial 8, de propietat municipal i localitzada a l’avinguda de les Moles, amb una superfície de 758,54m² i valorada en 184.704,49 euros, preu que el consistori espera que es millore durant el procés d’adjudicació.

Tots els interessats en presentar les propostes podran fer-ho en el registre general de l’Ajuntament de Canals. Aquests tindran de termini fins a 15 dies següents des de l’endemà de la publicació de l’anunci en el BOP, que estarà disponible en els proper dies.

“L’Ajuntament ha decidit posar en marxa aquest procediment de venda degut a la demanda de l’augment i ampliació de les indústries, per part de la xarxa empresarial de la comarca, amb la finalitat de col·laborar amb la generació de nous llocs de treball al poble”, declara Ricardo Requena, alcalde de Canals.

Per a consultar les bases completes a la web de transparència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here