Canals tornarà 120.000 euros als veïns afectats per la reparcel·lació de la Zona Horts després de 30 anys

0
854
Ajuntament de Canals

Una volta notificada la resolució, durant el termini d’un mes, els interessats podran examinar l’expedient de canals i presentar les reclamacions

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Canals ha confirmat que, a partir d’este dilluns, els veïns afectats de la zona d’Horts ja estan rebent les notificacions de liquidació definitiva de l’expedient de reparcel·lació d’esta partida en la que es tornaran prop de 120.000 euros a tots els afectats.

Cal recordar que una volta notificada als afectats la resolució, durant el termini d’un mes des de la publicació del present edicte, els interessats podran examinar l’expedient i presentar les reclamacions que estimen oportunes.

D’aquesta manera, i una vegada finalitzat el procés legal, es procedirà a la devolució als interessats dels següents conceptes: per una banda la quantitat resultant del conveni subscrit entre l’ajuntament i Iberdrola Distribució Elèctrica S. A. per un import de 87.583,54 euros, IVA no inclòs; i per l’altra, la diferencia de l’import total de les quotes d’urbanització girades als propietaris i l’import total del cost suportat per l’ajuntament, resultant una diferència de 30.777,04 euros a tornar als propietaris. És a dir, un total de 118.360,58 euros és el que es tornarà als afectats.

Com ha explicat, Manu Sanchis, ara es tanca de manera definitiva el que ha estat aquest projecte d’urbanització que ha durat 30 anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here