Canals tindrà el proper curs una aula pilot per alumnes de 2 anys

0
454
L'aula estarà al CEIP Vicente Rius
L’aula estarà al CEIP Vicente Rius

L’experiència d’aules pilot per a xiquets de dos anys que impulsa la Conselleria d’Educació arribarà també a Canals, ja que un dels col·legis que es van interessar en poder assolir una d´estes aules va ser el CEIP Vicente Rius.

El regidor de l’àrea, Ricardo Requena, es mostrava “satisfet de la decisió de la conselleria d’haver atorgat al CEIP Vicente Rius una aula de dos anys que era una petició feta des del mateix centre educatiu i on en la darrera reunió amb el conseller Marzà ens vam encarregar de recordar i donar suport”. Per la seua banda, l´alcalde de Canals, Joan Carles Pèrez, també es mostrava content per la decisió de la conselleria i va afirmar que “ el conseller Marzà està cumplint amb el que es va comprometre amb el nostre poble i per tant, davant aquesta evidència no cal més que estar agraïts pel tracte obtingut”.

Des del col·legi Vicente Rius, també mostraven la seua alegria davant la concessió d’esta aula de dos any. Però també afegeixen que ara cal esperar més bones notícies, ja que la conselleria també es va comprometre en dur a terme millores en este mateix centre educatiu, com l’adequació i millora de l’actual menjador i la construcció d’un gimnàs. Tots dos projectes sembla, segons fonts municipals, podrien veure el llum bastant prompte.

Inversió a l’IES Francesc Gil

D’una alra banda l’ajuntament també ha anunciat que la conselleria realitzarà una inversió de 163.000 euros a l’IES Francesc Gil de la localitat per millorar l’edifici principal que té una antiguitat superior als 35 anys.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Nou concurs de fotografia de la Mancomunitat de la Costera-la Canal, ara per a les falles de Xàtiva

L’actuació que va dur-se a terme, és la substitució de les finestres exteriors de tot l’edifici principal, on s’ubiquen aules, i serveis d’administració i gestió del centre. Es canviarà la fusteria exterior original per fusteria d’alumini, amb ruptura de pont tèrmic i amb envidrament de seguretat. Es pretén realitzar una rampa adaptada d’accés com a alternativa a l’escala d’accés a edifici principal, així com renovar els aseos dels professors realitzant uns nous amb caràcter d’adaptats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here