Canals tanca la seua Setmana de la Formació Empresarial i el Focus PIME

0
1297
Imatge d'una de les sessions celebrades a Canals

Les accions centrades en el món empresarial han protagonitzat l’oferta de formació laboral del mes de maig a la localitat

La Setmana de la Formació Empresarial i Comercial, que es va dur a terme del dimarts 8 fins al divendres 11 de maig, congregà a gent interessada en el màrqueting offline i online en els cinc tallersdiferentscoordinats per la regidoria de Promoció Socioeconòmica junt amb organismes com Cambra de València, CEEI València, Level Up o les agrupacions locals ASSOCIEM i Associació de Venedors del Mercat Municipal.

Durant aquestes jornades, els assistents van poder aprendre sobre WordPress i Hootsuite, ferramente sclau a l’hora de desenvolupar un negoci a través d’internet, així com les tècniques per a potenciar les vendes o les possibilitats que ofereix la web per a impulsar un comerç.

Per altra banda, al voltant de 80 persones participaren en el Focus PIME, un esdeveniment organitzat junt amb CEEI València realitzat el passat 22 de maig. En aquest encontre, diferents emprenedors i empresaris van compartir les experiències viscudes durant la seua aventura empresarial amb xerrades sobre com potenciar la marca del negoci i fidelitzar clients per internet, aprendre dels èxits i fracassos en l’emprenedoria o casos d’èxit empresarial, tema tractat a la taula redona moderada per ASSOCIEM. A més a més, el Focus PIME va donar l’oportunitat als assistents de conéixer i relacionar-se amb altres emprenedors de la Costera, la Canal de Navarrés i la Valld’Albaida durant el temps de networking.

Ricardo Requena, alcalde i regidor de Promoció Socioeconòmica, destaca aquestes iniciatives com una manera «d’ajudar als emprenedors, empresaris i comerciants en el seu objectiu de fer créixer les seues empreses, ja que això generarà riquesa, llocs de treball i una prosperitat per al nostre poble i les comarques del nostre territori».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí