Canals tanca la piscina coberta per realitzar millores durant les pròximes setmanes


0
4879
Piscina coberta de Canals.

S’aprofitarà aquest temps per a treballar un nou contracte de gestió de la piscina

L’Ajuntament de Canals ha anunciat que les pròximes setmanes la piscina coberta municipal romandrà tancada amb l’objectiu d’efectuar millores en la instal·lació i treballar en la millora del contracte de prestació de servei.

Des del consistori s’explica que la passada temporada d’hivern van ser moltes les queixes que van arribar per les deficiències en què es troba aquesta instal·lació. Aquestes, unides a la situació sanitària actual, «no ens donen, tampoc, les garanties d’estar oferint un servei segur als nostres usuaris i usuàries».

El contracte amb l’empresa adjudicatària va acabar el passat diumenge 6 de setembre, però afirmen que «no entenem responsable adjudicar un nou contracte sense garantir el millor estat possible de la instal·lació. Per tant, la finalització d’aquest contracte, el qual obligava a l’Ajuntament a abonar una quantia mensual a l’empresa que prestava el servei, es veu com una oportunitat per fer les intervencions necessàries abans d’oferir de nou el servei».

S’aprofitarà aquest temps per a treballar un nou contracte de gestió de la piscina, contracte que s’està treballant de forma conjunta amb el Club Natació La Costera, que està col·laborant en la millora de la qualitat del servei oferit a la nostra piscina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here