Canals tanca l’exercici 2017 amb un superàvit de quasi 2 milions d’euros

0
1382
Toni Orea, regidor d'Hisenda de Canals

El regidor d’Hisenda, Toni Orea, ha valorat com a molt positiva aquesta dada, ja que permetrà que l’Ajuntament puga fer noves inversions necessàries per als ciutadans

Dijous passat, 22 de gener, es va aprovar la liquidació econòmica corresponent a l’exercici 2017 de l’Ajuntament de Canals, de la qual s’haobtingut un romanent positiu d’1.936.075,54 euros.

El regidor d’Hisenda, Toni Orea, ha valorat com a molt positiva aquesta dada, ja que permetrà que l’Ajuntament puga fer noves inversions necessàries per als ciutadans. El regidor recorda que durantl’any 2017 es va reinvertir més d’1.440.000 euros procedent del superàvit, de manera que es compleixl’objectiu de l’equip de govern de retornar alsciutadans en millorsserveis el superàvit de l’Ajuntament.

Com en anysanteriors, el regidor Orea hamanifestat que la saluteconòmica de l’Ajuntamentés de ferro, ja que les dadesaixího corroboren: es manté un endeutament per habitant de 0 euros, quan la mitjana de la Comunitat Valenciana és de 9.040 euros i tot això, malgrat haver complert en un 94% amb les despeses previstes. Tanmateix, el millor indicador de la bona marxa de l’economia municipal es demostra en el fet que un proveïdor cobra 15 diesdesprés de mitjana des que presenta la factura, la qual cosa acredita la ràpidagestió que es fa en el departament i la solvència de l’Ajuntament.

Una altra dada important, segons el regidor Orea, és que enguany la despesa per habitant ha aconseguitels 576,29 euros, és a dir, un 17% més que durant l’any 2016 i manté una pressió fiscal de només 352,08 euros, quantitat inferior a la de l’any 2016, «la qual cosa deixa patent que al final els impostos que paguen els ciutadans, reverteixen completament a millorar la seua qualitat de vida».

La falta de deute i tenir un superàvit són necessaris perquè l’Ajuntament puga fer inversions i polítiques socials, que són molt necessàries a Canals, ja que el regidor Orea declara que s»i la bona gestió fa que l’Ajuntament tinga uns comptes sanejats, per desgràcia la situació econòmica de la majoria de famílies de Canals no és igual de bona, de manera que l’Ajuntament ha de destinar aquest superàvit a la creació d’ocupació i ajuda dels ciutadans».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí