Canals tanca els comptes del 2016 amb un superàvit de 860.000 euros

0
549
Ajuntament de Canals

El govern de Canals afirma que amb este resultat positiu es podran abordar inversions i despeses importants per al municipi

“La salut econòmica de l’Ajuntament de Canals és de ferró i les dades econòmiques així ho demostren”, d’aquesta forma s’ha pronunciat el regidor d’Economia i Hisenda, Antonio Orea, després de confirmar que el consistori ha tancat la liquidació del 2016 amb un superàvit de 860.842 euros. Quasi 260.000 euros més que l’exercici del 2015, en el que el superàvit va ser de 607.859 euros.

A més, com ha continuat explicant l’edil, aquesta dada “tan positiva” se suma al bon resultat del romanent de tresoreria que ha augmentat fins als 2.132.000 euros. “Aquest benefici farà possible que puguem abordar inversions i despeses importants que l’equip de govern creu que s’han de realitzar en el que queda de legislatura”, ha assenyalat Orea.

El responsable econòmic també ha subratllat que és la primera vegada que “s’han complit els tres requisits que demana el Govern Central; estabilitat pressupostària, regla de despesa i comptabilitat al dia”. Per aquesta raó, prova de la solvència i la bona marxa de l’economia de Canals “és que l’ajuntament no té cap deute bancari i està pagant a 14 dies, per davall del mínim legal”, ha informat.

Finalment, el regidor ha destacat que aquesta bona marxa econòmica és “envejable” ides de tot l’equip de govern “continuarem treballant amb austeritat i responsabilitat per a mantenir aquests bons resultats”, ha conclòs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here