Canals reformarà la Llar del Jubilat per a millorar l’accessibilitat dels majors

0
1620
Llar del Jubilat de Canals.

La intervenció compta amb un pressupost base de licitació de 73.608,43 euros

L’Ajuntament de Canals reformarà l’actual edifici de la Llar de Majors, situat al carrer Sant Rafael, número 14. La intenció és millorar l’accessibilitat a la gent gran, i les infraestructures de l’emplaçament perquè el col·lectiu puga desenvolupar la seua activitat amb les millors garanties i condicions possibles.

La Llar del Jubilat és un centre destinat a l’organització d’activitats per a l’ocupació del temps lliure, suport preventiu de la marginació i foment de la convivència i del suport comunitari. Aquest centre es troba en el nucli urbà, amb un servei regular de transport, que facilita la integració en l’entorn.

Amb un pressupost base de licitació de 73.608,43 euros, la instal·lació s’executarà d’acord amb el Plec de Prescripcions Tècniques Particulars, incloses en el projecte denominat “Llicència d’activitat per declaració res-ponsable i reforma de la Llar dels Jubilats de Canals” a les prescripcions del mateix projecte i al contingut dels plecs.

El contracte s’adjudicarà pel procediment obert simplificat. Per poder pre-sentar les ofertes, les empreses interessades poden fer-ho a través de la PCSP fins al dia 17 de juny de 2022.

En paraules de Miquel Alventosa, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Canals, «després de reunir-nos amb el col·lectiu, l’equip de govern vam decidir donar-los veu. Vam considerar, escoltant allò que sol·licitaven, que efectivament el més adient era reformar el local que sempre s’ha fet servir de seu social.».

Per la seua banda, Verònica Ferri, regidora de Benestar Social, traslladava que «després d’escoltar a l’associació de jubilats, estem mans a

l’obra treballant amb aquesta reforma, que pretén millorar les instal·la-cions actuals perquè aquest col·lectiu puga seguir desenvolupant la seua activitat de forma activa.».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí