Canals presenta les Festes de Sant Antoni Abat a València

0
1375
Canals presenta les Festes Sant Antoni Abat en el Centre de Turisme de València
Canals presenta les Festes Sant Antoni Abat en el Centre de Turisme de València

Amb motiu del reconeixement de les festes patronals com a Festes d’Interés Turístic Nacional, representants de Canals van presentar ahir al Centre de Turisme de València les festes.

Jose Emilio, tècnic de Turisme de l’Ajuntament de Canals, va ser el responsable d’explicar tot el treball realitzat fins aconseguir aquest reconeixement. Va assegurar que «durant tots aquestos anys hem dedicat tots els esforços per promocionar i donar a conéixer la nostra festa».

Tot seguit, Ricardo Requena, alcalde de Canals, va explicar que «el treball realitzat ha sigut molt ràpid i intens, però principalment allò que calia fer era recopilar tot el que hem fet sempre». L’Alcalde també ha volgut destacar la llavor i dedicació del consell de la festa en el qual l’Ajuntament de Canals té plena confiança.

Per a concloure l’acte, el torn de paraula va ser per a Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de Turisme. Va destacar que Canals és un dels municipis que «treballa, lluita i aconsegueix tenir un guardó com el reconeixement de Festa d’Interés Turístic Nacional que permet localitzar Canals en el mapa». A més, també ha donat les gràcies a tot el poble perquè any rere any s’ha custodiat la nostra festa i perquè «amb el reconeixement es posa èmfasi en el que de veritat som».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí