Canals presenta esta vesprada el llibre de les Festes de Sant Antoni Abat 2010

0
613
Llibre Festes Sant Antoni Canals
El cartell simbolitza la foguera de Sant Antoni

Esta vesprada de dimarts es presenta a Canals el llibre de les Festes de Sant Antoni Abat 2010 al Centre Cultural Calixte III a partir de les 20h amb l’organització de l’acte de la regidoria de Cultura.

La presentació del llibre estarà a càrrec de José Miguel Frances Parra, ex director del col·legi Calixte III de Canals i estarà presidida per l’alcalde Ricardo Cardona i la regidora de Cultura Teresa Mollà, a més a més es comptarà amb la presència d’autoritats de festers i festeres de Sant Antoni 2010.

En este llibre es recullen, com és tradició, articles històrics i d’actualitat sobre el mnicipi de Canals; a més a més es recullen les obres premiades del concurs literari Francesc Bru i Arcadio Ferrer que promou cada any l’Ajuntament de Canals. Durant l’acte es lliuraran també els premis d’este concurs literari en valencià i castellà.

Cal recordar ambé que les festes en honor a Sant Antoni Abat de Canals han estat incloses este any dins el Passaport Cultural de la província de València, editat per la Diputació. Este compendi inclou activitat d’oci i temps lliure entre les que està esta festa de Canals com a proposta lúdica.

Amb este passaport cal segellar els recursos culturals que es visiten dels 174 inclosos per 2010, este fet suposarà un tractament especial com descomptes, regals, entrades gratuïtes i d’altres segons les ofertes. Esta participació suposarà també la participació en sortejos de lots promocionals de la Diputació de València i d’estàncies en hotels i cases rurals.

Este passaport es podrà recollir a Canals a la Casa de la Cultura i a l’Ajuntament, i per segellar-lo s’haurà de passar el dia 16 de gener de 10 a 14 hores per la Casa de la Cultura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here