Canals organitza una sessió informativa per impulsar una associació empresarial local

0
492
La jornada es farà al Centre Cultural Ca Don José
La jornada es farà al Centre Cultural Ca Don José

El proper dimecres17 de febrer tindrà lloc a Canals una jornada gratuïta per tal d’impulsar una associació empresarial local. L’acte serà al Centre Cultural Ca Don José que començarà a les 15h i està impulsada per la regidoria de Promoció Socioeconòmica i que comptarà amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent, Cambra de Comerç de València i la Direcció General de Comerç de la Generalitat Valenciana.

La iniciativa té com a objectiu treballar de forma conjunta i crear vincles de treball, com a primer pas per a aconseguir en un futur pròxim la creació i posada en funcionament d’una associació empresarial local.

La sessió, on intervindrà també una associació comercial que contarà les seues experiències d’èxit en autogestió, està prevista servisca per a donar a conéixer els avantatges d’estar associat en l’àmbit econòmic, humà, comercial, i estar en contacte amb la realitat empresarial.

Per a açò es comptarà amb la col·laboració de diferents entitats que en un ambient distés ‘World cafè’, amb l’objectiu d’intercanviar punts de vista i crear xarxes de diàleg col·laboratiu que servisquen com a punt de partida d’una reunió de treball futura en els pròxims dies. Inscripció obligatòria enviant un email a: marian.torres@canals.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here