Canals obri el termini d’inscripció per a les 22 places de ‘La Dipu et beca’

CaixaBank - MyBox

0
1182
Ajuntament de Canals

Les beques tindran una durada d’un mes cadascuna perquè els estudiants puguen fer pràctiques a diferents departaments de l’Ajuntament de Canals

L’Ajuntament de Canals ha informat que este dilluns, 12 de juny, comença el període d’inscripció per al programa de pràctiques formatives per a joves, modalitat “estudiants”, que ofereix enguany la Diputació de València. L’ens provincial ha atorgat al consistori canalí, un total de 22 beques d’un mes cadascuna, que seran distribuïdes per diferents àrees municipals. El període d’inscripció finalitzarà el divendres, 16 de juny. Les sol·licituds es poden arreplegar a l’Ajuntament de Canals o al portal de transparència de la web de l’ajuntament. Una vegades complimentades, s’hi han de presentar a l’ajuntament.

Cal recordar que per poder optar a aquestes beques, els estudiants hauran d’estar matriculats en el curs 2016-2017 en algunes de les següents titulacions: cicles formatius d’FP o ensenyança universitària oficial de grau, diplomatura, llicenciatura, màster oficial impartit per la Universitat o ensenyança artística superior. Les beques formatives tenen una dotació econòmica de 500 euros bruts, que cada becat rebrà una vegada finalitzen les pràctiques als diferents departaments de l’Ajuntament de Canals.

Ricardo Requena, regidor de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals, manifestava, “el suport de l’equip de govern cap a aquestes beques formatives, que donaran l’oportunitat a molts joves estudiants del nostre poble de conèixer el funcionament de moltes àrees municipals”, a més Requena destacava, que la tasca dels estudiants en aquesta convocatòria d’enguany, serà molt concreta, ja que “les seues pràctiques se centraran en projectes prèviament definits pels tutors de cada departament”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here