Canals no tindrà Festers i Festeres de Sant Antoni Abat en 2021per la crisi sanitària i corre la llista fins l’any 2056

0
2144
Imatge de la tradicional foguera de Sant Antoni de Canals

A partir del pròxim any es tornarà a delegar l’organització de la festivitat amb l’ordre de representants establert fins al 2055 en el llistat aprovat en Plenari el 1997

L’Ajuntament de Canals no delegarà les pròximes Festes de Sant Antoni Abat 2021 davant la crisi del coronavirus. Per tant, serà l’ens municipal qui s’encarregarà d’organitzar els actes festius que la situació sanitària permeta celebrar. Els Festers i Festeres del 2021 passaran a representar la Festa en 2022, i així correlativament per a la resta d’anys vinents.

La moció va ser aprovada unànimement en el Plenari Ordinari celebrat dijous, en el qual va estar present una representació dels Festers i Festeres del pròxim any. Durant les últimes setmanes, la regidora de Fira i Festes, Celia Bononad, juntament amb el tècnic de festes i l’Alcaldessa, Mai Castells, van mantenir diverses reunions amb les parts interessades per tal de valorar la situació i arribar a un acord amb el màxim consens possible.

Així, la proposta compta amb el suport dels Festers i Festeres del 2021 i del 2022, del Consell de la Festa, de l’Església representada en Mossén Emili Úbeda i dels partits polítics de l’oposició.

Per tant, les properes festes de Sant Antoni Abat estaran organitzades per l’Ajuntament de Canals, el qual treballarà per dur a terme les celebracions i activitats que la situació sanitària permeta, sempre amb la prioritat de garantir la seguretat de tots i totes.

A partir del pròxim any es tornarà a delegar l’organització de la festivitat amb l’ordre de representants establert fins al 2055 en el llistat aprovat en Plenari el 1997. Cada agrupació de Festers i Festeres que recull el llistat retardarà un any la seua representació de la Festa. Açò també es tindrà en compte en l’elaboració del llistat provisional d’interessats en assumir l’organització de les festes a partir del 2056.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Fernando Gómez Colomer, pregonero de las Fiestas Patronales

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here