Canals inicia el seu 2n Pla d’Ocupació Local que danarà feina a 12 persones durant 5 mesos

0
743
Ajuntament de Canals

El pla duplicarà la dotació econòmica de l’any passat i passarà a comptar amb 90.000 euros

La regidoria de Promoció Socioeconòmica ja ha posat en marxa el 2n Pla d’Ocupació Local, que amb 90.000 € de fons propis dóna feina a 12 persones del poble durant quasi cinc mesos. És la segona vegada que es du a terme aquesta proposta de l’actual equip de govern, però en aquesta edició s’ha duplicat el pressupost de 45.000 € de la primera ocasió, en 2016.

Les 12 persones escollides mitjançant les baremacions van firmar els contractes la passada setmana i han començat les activitats laborals l’1 de setembre. Els perfils demandats per a cobrir les places són el d’un peó general, dos peons i dos oficials de la construcció, un peó i un oficial pintor, dos auxiliars administratius, un conserge, dos peons de jardineria i un llicenciat en dret, que ha quedat desert per no complir cap candidat els requisits exigits.

La iniciativa de contractar a personal d’obra també es repeteix del I Pla d’Ocupació, ja que d’aquesta manera es dóna continuïtat a les importants tasques d’adequació que estan realitzant-se en l’eliminació de les barreres arquitectòniques del poble. Entre elles es troba la millora d’accessibilitat de les voreres en diferents zones del municipi, com les del CEIP Calixte III, o la instal·lació dels sistemes de reg als col·legis públics.

Per altra part, els treballadors que desenvolupen la seua tasca a l’àrea administrativa ajudaran a actualitzar les bases de dades de les empreses i immoble,s i a desenvolupar les tasques burocràtiques a l’edifici consistorial. Altres projectes que realitzaran les persones contractades durant les 30 hores de jornada setmanal són la recollida d’informació al Centre Cultural Ca Don José sobre usuaris i serveis o la prospecció d’actuacions urbanístiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here