Canals inicia el Taller d’Ocupació ‘Torreó VII’

0
608
Els alumnes han sigut rebuts a l'Ajuntament de Canals.

Participaran un total de 19 persones aturades de Canals, 9 en l’especialitat d’obra i 10 en la de jardineria

Canals ha presentat el Taller d’Ocupació Torreó VII que s’inicia el pròxim dilluns 3 de gener. A l’acte han acudit l’equip docent, l’alumnat i l’alcaldessa de Canals, Mai Castells.

Una vegada finalitzada la presentació, tant els alumnes com l’equip docent, han visitat les instal·lacions on s’impartiran les classes i on l’alumnat realitzaran les pràctiques.

Cal recordar que aquest programa formatiu-ocupacional impartirà els certificats professionals de primer i segon nivell en “Activitats auxiliars en vivers, jardins i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes” i en “Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbrica”.

Un total de 19 persones aturades de Canals, 9 en l’especialitat d’obra i 10 en la de jardineria, se’n beneficiaran d’aquests tallers de 1920 hores de formació al llarg de l’any. El projecte ascendeix a 482.716’ 80 euros i està subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’alcaldessa Castells ha donat la benvinguda i l’enhorabona als allí presents i els ha encoratjat a seguir endavant amb la seua formació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí