Canals incorpora quatre nous efectius de la Policia Local al seu cos

0
1647
A la prova per ser Policia Local a Canals es van presentar 300 candidats.

Els quatre agents arriben després d’una prova selectiva a la que es van presentar 300 candidats

La Policia Local de Canals ha donat la benvinguda a quatre nous membres ampliant així el seu planter. Els quatre nous agents, tres homes i una dona, arriben de diferents pobles de la Comunitat Valenciana.

Un total de 300 persones es van presentar a la prova selectiva. D’aquestes, 53 van aprovar i per tant, estaran inclosos dins de la borsa de treball. Les persones seleccionades van haver de passar unes proves físiques, psicotècniques i teòriques.

Entre les primeres actuacions que realitzaran els agents es troben la vigilància i control, tant de vehicles com de vianants, que es duran a terme a partir de la nit del 26 de juliol com a conseqüència del toc de queda establert a la població.

Aquest dilluns, 26 de juliol, els representants dels cossos de seguretat del municipi, tant el capità de la Guàrdia Civil, com el cap de la Policia Local, es reuniran amb l’Equip de Govern, encapçalat per l’alcaldessa de Canals, Mai Castells, per a treballar conjuntament i establir les mesures d’actuació a realitzar a partir d’aquest moment i fins a l’eliminació del toc de queda.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí