Canals elabora ‘GastroCanals!’, una guia amb tots els restaurants i llocs d’oci del municipi

CaixaBank - MyBox

0
1232
Ajuntament de Canals

La compilació de Canals reunirà totes les dades dels bars, cafeteries, forns, restaurants, menjar per a dur, i pubs del municipi

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canals ha iniciat l’elaboració d’una guia de recursos gastronòmics de la localitat de Canals denominada ‘GastroCanals!’. En aquesta, com ha explicat el regidor de l’àrea, Ricardo Requena, es tracta de reunir en un mateix document totes les dades dels bars, cafeteries, forns, restaurants, menjar per a dur, i pubs del municipi perquè la gent de Canals i els forasters que en un moment donat la hi visitentinguen a l’abast tot un ventall de possibilitats per a menjar o prendre una copa. “Volem ajudar al sector econòmic local que viu directament de servir taules, donar-los a conéixer en igualtat de condicions a tots ells a veïns i forasters”, ha remarcat el regidor.

El treball, que el departament de Promoció Socioeconòmic ha encetat fa algunes setmanes, ha començat amb una visita personalitzada a cadascun dels comerços de Canals que es dediquen a aquests serveis. D’aquesta forma, i com ha explicat Requena, s’està fent un important treball de camp per a completar les dades bàsiques per a tirar endavant aquesta guia “GastroCanals!”. Per al regidor: “És una idea plantejada molt de temps enrere i consensuada i aplaudida pel col·lectiu d’empresaris de la localitat, però que per la gran quantitat de projectes i programes que des del departament estan duent-se a terme, ha hagut d’esperar al moment més idoni”.

En aquesta tasca, també col·labora estretament la regidoria de Turisme, ja que un dels objectius, com ha explicat Requena, és que la guia “faça servir per a mostrar cap a l’exterior allò que pot oferir el nostre poble pel que fa a restauració i oci”. Per aquesta raó, Requena ha assenyalat que amb aquesta guia de comerços de la branca hostalera, podrem començar a omplir de contingut l’app Canals Connecta a l’apartat dedicat a aquests menesters i a més a més publicar-se al Divalterra. Finalment, l’edil de Promoció ha confirmat que tota eixia documentació també s’editarà en suport físic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here