Canals crema la foguera més gran del món per obrir les festes a Sant Antoni

0
2479
Imatge de la tradicional foguera de Sant Antoni de Canals.

Esta nit Canals cremarà la tradicional Foguera de Sant Antoni per obrir les seues festes patronals, reconeguda com la més gran del món pel llibre Guiness

La localitat de Canals viu des d’este dilluns fins dimecres 18 de gener les seues festes grans en honor a Sant Antoni Abat. I serà hui dia 16 amb la crema de la foguera considerada la més gran del món -segons el llibre Guiness dels rècords- la que farà l’honor d’obrir les jornades festives de la localitat.

Però la jornada ja ha començat amb la Cavalcada Infantil i el lliurament de la Bandera al Fester en l’acte oficial a l’Ajuntament de Canals. A les 16,30h serà quan es farà la presentació dels festers de 2018 al Casino Gran i a continuació a les 17h la Cavalcada de Carrosses. A les 20,30h hi haurà les Solemnes Vespres i a continuació a la plaça es farà la crema de la foguera de Sant antoni amb l’assistència de les autoritats.

Per dimarts dia 17, dia de Sant Antoni Abat, hi haurà la tradicional processó en honor al sant patró dels llauradors valencians i dels animals domèstics.

L’última jornada oficial, el dimecres 18 de gener, es farà l’eixia dels Cuiros i la Bandera fent les tradicionals ‘voltes’ a partir de les 10h. Tot seguit es farà l’emblemàtica benedicció dels animals. Al migdia dinar de cassola al pavelló Ricardo Tormo i el dia acabarà a les 21,30h amb la disparada del castell de focs d’artifici.

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here