Canals celebra en febrer el ‘mes del cinema en valencià’

0
1272
Es projectarà la pel·lícula 'Quatretondeta' en la iniciativa de Canals

La iniciativa, organitzada per la Coordinadora d’Ensenyament en Valencià de la Costera, té prevista l’assistència d’uns 1.900 alumnes de Canals

El mes de febrer serà el ‘mes del cinema en valencià’ a Canals en una iniciativa organitzada amb la `. A esta proposta està previst que vagen més de 1.900 alumnes que veuran pel·lícules com ‘Home’, ‘Hotel Transilvània’, ‘Atlantis’, ‘Quatretondeta’ i ‘L’heroi de Berlín’.

Escola Valenciana, a través de la Coordinadora a la Costera ha volgut oferir aquest servei als centres educatius per cobrir la demanda en augment d’aquesta activitat per part d’escoles i instituts : “creiem que el cinema en valencià és una forma més de normalitzar la nostra llengua i que l’alumnat perceba la llengua més enllà de l’aula, com a manera natural d’expressar-se, tant al cinema com a la radio, la televisió o la música”, ha explicat Josep Roca, president de la Coordinadora.

Alhora és pretén generar recursos pedagògics per treballar el llenguatge cinematogràfic a l’aula amb l’acompanyament de guies didàctiques de totes les pel·lícules per al professorat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí