Canals es felicita de la participació en les primeres edicions de la FoodTruck i la Ruta Turística

0
413
Torrassa dels Borja de Canals
Torrassa dels Borja de Canals

Durant tot el cap de setmana, Canals ha tingut diverses cites lúdiques en les quals l’Ajuntament es felicita pel seu “gran èxit de participació”. Així la I Trobada FoodTruck “desbordava ja les expectatives en la seua inauguració”, el divendres per la vesprada i durant tres dies, els veïns i visitants han ocupat les 400 cadires i taules disposades al pàrking de l’Avinguda Jaume I a les hores punta. A més, per a la I Ruta Turística Canals, celebrada el dissabte pel matí es van inscriure 82 persones, quan la previsió inicial indicava 30.

Si un dia abans, la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó visitava la Torrassa dels Borja, lloc on va nàixer Calixt III, aquest fou també el punt de partida de l’itinerari turístic local que també portà als participants a la Torreta de Canals, al Parc Calixt III, l’església dedicada a Sant Antoni Abat, l’ajuntament i l’arbre monumental i centenari de la Lloca. La ruta commemorativa del Dia Mundial del Turisme, finalitzava al migdia en la FoodTruck on tots els participants gaudiren de vermut i tapa. Segons paraules de la regidora de l’àrea, Celia Ibáñez “la intenció és continuar amb aquesta iniciativa que ha tingut gran acceptació, treballant ja per fer realitat la segona ruta de Canals”.

Pel que fa al FoodTruck Festival es va comptar amb la participació de nou caravanes equipades de cuines industrials que oferiren una ampla oferta en menjars i begudes. Per al regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Requena “tots m’han fet arribar la més sincera enhorabona per aquesta I trobada que inclús ha traspassat les fronteres de la comarca”. Per a l’organitzador, Adrián Ocubelos, gerent de FoodTruckStreet “la gent de Canals ens ha deixat gratament sorpresos i ha acudit massivament a aquesta cita gastronòmica sobre rodes”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La programació juvenil d'estiu de Xàtiva impulsa la formació i l'oci alternatiu

Per aquest dissabte, Canals espera altra cita de promoció econòmica importantíssima. El proper 8 d’octubre, de deu del matí a vuit de la vesprada, l’avinguda Vicent Ferri acull la Fira Comercial amb novetats ja que en aquesta edició es compagina els productes outlet amb productes de nova temporada per fer-la més ampla i atractiva i on Associem, l’associació de comerciants i empresaris de Canals, s’ha implicat en la seua organització.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here