Canals donarà treball a 20 joves aturats amb el programa Avalem Joves

0
1547
Ajuntament de Canals.

Amb un pressupost de més de 300.000 euros, l’Ajuntament contractarà a menors de 30 anys durant 12 mesos

La nova edició d’Avalem Joves es durà a terme a Canals amb 80.000 euros més respecte a l’any passat i l’ampliació del nombre de treballadors de 14 a 20. Dins de l’apartat d’Emcuju, en el qual s’invertiran 160.166 euros, es buscaran a 10 joves titulats per a cobrir llocs de treball en les àrees de projectes europeus, urbanisme, animació, gestió d’esports, informàtica, traducció, secretaria, premsa, xarxes socials i desenvolupament local.

Pel que fa a l’Empuju, destinat a joves sense qualificació, es contractaran amb un pressupost de 153.031 euros a 10 persones més per a desenvolupar tasques de conserges, peons d’obra i jardineria, pintors i personal d’ajuda a domicili.

En total, Canals rebrà 313.197 euros per part de la Generalitat Valenciana amb el propòsit de reduir l’atur a la localitat i augmentar l’ocupació juvenil. Així mateix, amb aquests llocs de treball l’Ajuntament podrà continuar oferint i optimitzant serveis a la ciutadania de major qualitat i més presència.

Per a Ricardo Requena, delegat de l’àrea de Promoció i alcalde de Canals, “amb la nova ajuda sol·licitada, i rebuda en major xifra que l’any passat, no solament continuem la línia encetada de crear llocs de treball a Canals sinó que a més a més, la ciutadania es veurà directament beneficiada amb la millora dels serveisafectats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here