Canals critica que la Confederació del Xúquer no solvente els problemes d’inundacions dels barrancs

0
452
Ajuntament de Canals
Ajuntament de Canals

L’alcalde de Canals, Joan Carles Pérez, s’ha entrevistat amb el Comissari adjunt de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), José Francisco Martínez Mas, a qui va traslladar la preocupació existent en el municipi pels barrancs del Soldat, del Corcot i la carretera de Montesa quan plou.

Aquestos barrancs davant capítols de pluja, acumulen un gran nombre d’aigua que provoca serioses inundacions en determinades zones del municipi, amb la conseqüent queixa dels veïns afectats per esta circumstància.

Pérez, manifestava que “ l’acumulació d’aigua d’aquestos barrancs es deu, això almenys es pensa des de l’Ajuntament, fonamentalment, a una sèrie d‘infrastructures, com polígons, carreteres o vies ferroviàries que han fet les seues connexions a estos barrancs i per això, es produeixen les allau d’aigua, que provoquen tantes destrosses en la zona i molt de malestar entre els veïns afectats”.

Des de l’ajuntament de Canals es demana que se solvente el problema, així com “buscar als responsables”. Joan Carles Pérez, es va mostrar decebut, perquè segons deia, “la CHX ens translladà a la Conselleria ja que ells pensen que este problema no es seu i que cal buscar solució en la conselleria adient i no en la confederació hidrogràfica”.

L’alcalde de Canals va manifestar davant esta resposta de la CHJ que “ des de l’Ajuntament de Canals no anem a parar fins que ens donen una solució a este problema i fins que trobem als responsables del mateix”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here