Canals comença ha habilitar les aules prefabricades per a la construcció del nou IES Francesc Gil

0
836
Imatge dels treballs a Canals.

Els treballs comencen per posar en marxa una demanda històrica de la localitat

A Canals ja s’han iniciat els treballs per habilitar unes aules provisionals en la parcel·la situada entre els carrers Dionís d’Hongria, Jaume I i el carrer de l’Estació. En aquest emplaçament, el centre educatiu Francesc Gil desenvoluparà la seua activitat docent mentre es executen les obres del nou l’Institut al barri de la Torreta.

L’alcaldessa, Mai Castell i els regidors d’Educació, d’Urbanisme, i la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Canals han visitat als operaris que estan duguen a terme la instal·lació de les aules prefabricades a la zona poliesportiva del Gorg de L’omet.

Mai Castells, , apuntava que «es tracta d’un projecte que tots i totes reclamem a Canals des de fa anys i aquest equip de govern, amb pandèmia o sense pandèmia, portarà avant el nou Francesc Gil».

Per la seua part, Vicent Tornero, regidor d’Educació, ha declarat que «és molt important per a nosaltres, per a la comunitat educativa i la gent del poble, veure que avancem, de veritat, en el projecte del nou institut. Són molts anys d’espera i necessitàvem senyals que ens feren pensar que era una realitat. Estem satisfets.»

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí