Canals canviarà els actes taurins de la Fira de Setembre per actes solidaris amb els animals

0
472
Els veïns de Canals van dir "no" als festejos taurins
Els veïns de Canals van dir “no” als festejos taurins

Els veïns de Canals que van participar en la consulta ciutadana van dir no als festejos taurins durant la Fira de Setembre i el govern municipal serà conseqüent. L’equip de govern encapçalat per Joan Carles Pérez (Compromís) ha anunciat que dóna validesa a la consulta ciutadana i ha anunciat que amb els diners que es dedicaven a esta part de la programació, ara es dedicaran a “alternatives atractives per fer de la Fira un esdeveniment més participatiu i ampli”.

La regidora de Fira i Festes, Celia Ibáñez, ha explicat que la seua delegació ha tingut en compte les valoracions, millores, errades i suggeriments que li s’han comunicat, “per a fer una programació novedosa i atractiva”. En concret, ens comentava que “per al dia de les paelles hem programat una activitat que a hores d’ara està molt de moda i que anomenarem Fira Colours Run. Es tracta d’una cursa on els participants rebran una pluja de colors que els decorarà alegrement. Aquest acte es durà a terme amb la col·laboració del club d’atletisme Canals”. Un altre canvi serà el del diumenge de Fira, on segons relatava la regidora Ibàñez, “canviarem els carretons de fusta de la plaça de bous portàtil, per un acte solidari on es comptarà amb la col·laboració de l’associació d’animals, ADA, que està preparant una exhibició canina, on a més, participaran diferents protectores”.

Altres novetats que incorpora la propera Fira serà la supressió del concurs de ‘Autos Locos’ que seran substituïts per un tobogà aquàtic, una atracció que segons Celia Ibàñez “pretén que siga molt divertida, refrescant i oberta a la participació de tots”. A més la regidora avançava altra novetat per a la nit de disfresses, segons relatava “ per seguretat eixa nit i perquè hi participa moltíssima gent de totes les edats en la desfilada, s´ha decidit eliminar qualsevol vehicle a motor”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El PP de Xàtiva denuncia que la grua municipal aparque en una plaça de discapacitats

Aquesta Fira de 2016, comptarà també amb el Sopar Jove que junt a la Regidoria de Joventut es va posar en marxa en la darrera edició obtenint una bona resposta al cobrir una franja d’edat que no tenia cap tipus d’oferta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here