Canals canvia les bombetes LED investigades de Rus “pel baix rendiment i les queixes veïnals”

0
1087
Alfonso Rus i Ricardo Cardona, ex alcalde de Canals amb el PP

Les bombetes van ser instal·lades a Canals amb el pla impulsat per Alfonso Rus des de Diputació i que ara está sota investigació judicial per corrupció

L’Ajuntament de Canals ha iniciat el canvi de les bombetes LED instal·lades en el municipi en 2013 “donat el baix rendiment lumínic que estan donant i davant les queixes veïnals per la manca de llum a algunes zones”, segons explica la regidora Mai Castells.

“Hem iniciat el canvi de les lluminàries davant les deficiències presentades per les bombetes LED en alguns carrers del municipi”, ha explicat Castells, qui a més a més ha subratllat que “des de fa un temps els veïns anaven queixant-se per la manca de llum en moltes zones de la població, en concret, en aquells carrers que comptaven amb bombetes LED”.

Per una altra banda la responsable municipal recorda que esta és “una de les deficiències en les quals ens vam trobar quan vam accedir al govern”. Estes bombetes es van instal·lar dins el pla impulsat per la Diputació d’Alfonso Rus, un pla apadrinat per l’alcalde de Xàtiva que ara està sent investigat per la justícia per presumpta corrupció.

Com ha recordat l’edil, després d’instal·lar-se els llums en època de l’alcaldia de Ricardo Cardona (PP) “les bombetes LED van anar molt bé i vam dir que tindríem més vida, el problema ens l’hem trobat ara quan hem comprovat que les bombetes han començat a fondre’s. Un problema que no es pot evitar”, ha explicat Castells qui ha confirmat que en menys de dos anys s’han esgotat més de 400 bombetes, quan en 2013 es van canviar vora 1.400.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Consenso para la construcción del túnel pasante y el canal de acceso al Parque Central en dos fases

En aquest sentit, els treballs de canvi de lluminàries ja s’han iniciat a l’avinguda Jaume I, carrer Botànic Cavanilles, avinguda Cuernes, carrer Nou d’octubre i carrer Teular. Així mateix s’han canviat acobles al carrer Sant Antoni, carrer Mig i carrer Baix. A la segona fase, està previst el canvi de lluminària al carrer Doctor Saurina, Mestre Serrano i el carrer la Sènia.

La regidora també ha informat que la subvenció de 37.580 euros del Pla Provincial d’Obres i Serveis 2017 es destinaran al canvi de lluminària a l’avinguda Corts Valencianes.

Finalment, Castells ha assegurat que no hi van a descuidar-se tampoc les pedanies de la Torreta, Aiacor i Torre Cerdà i que per aquesta raó, es destinarà una partida del remenant de tresoreria per al canvi de lluminàries a les pedanies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here