Canals avança les obres de reforma del seu Mercat Municipal, Centre Social d’Aiacor i de la Llar dels Jubilats

0
7038
Obres de reforma del Mercat Municipal.

Per la modernització del Mercat Municipal es compta amb un pressupost de 1.027.698,12 euros, per a la rehabilitació del Centre Social d’Aiacor es destinarà més de 338.000 euros i per la reforma de la Llar dels Jubilats 73.608,43 euros.

L’alcaldessa de Canals, Mai Castells, i els regidors Hilzonde Badia i Miquel Alventosa van visitar aquest dimecres les obres del Mercat Municipal, del Centre Social d’Aiacor i de la Llar dels Jubilats. Aquests tres grans projectes que ha posat en marxa l’Ajuntament de Canals avancen a bon ritme i s’espera que estiguen acabats abans de 2023.

Es tracta de tres espais molt importants en la dinamització de la vida a la localitat. És per això que, amb aquesta visita, l’equip de govern ha volgut comprovar que les obres estan complint amb els terminis previstos i que prompte els veïns i les veïnes de Canals podran gaudir de les tan esperades i noves instal·lacions.

La modernització del Mercat Municipal, la gran aposta del consistori en aquesta legislatura, compta amb un pressupost de 1.027.698,12 euros (579,482,12 € dels quals són d’aportació municipal) i el convertirà en un referent al territori valencià.

La rehabilitació del Centre Social d’Aiacor destinarà més de 338.000 euros a equipar l’immoble per a poder dur a terme la seua activitat, molt demandada pel poble d’Aiacor. A més a més, a través del Pla d’Inversions 2022-2023 de Canals, l’Ajuntament millorarà l’eficiència energètica de l’edifici amb la instal·lació de plaques solars.

Finalment, la reforma de la Llar dels Jubilats, pressupostada en 73.608,43 euros, millorarà l’accessibilitat i les comoditats per a seguir donant el seu servei amb les millors garanties i condicions a la gent gran de Canals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí