Canals aprova el conveni amb la Generalitat per al consultori de la pedania d’Aiacor

0
213
Imatge de l'edifici dedicat a les dependències sanitàries

L’acord ha obtingut el suport de totes les formacions mantenint així el servei sanitari al nucli poblacional

Tots els partits de Canals han votat per unanimitat la proposta de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat i l’Ajuntament de Canals, votació que es va realitzar d’urgència en el passat ple del 30 de novembre per tal de poder ser inclosa dins dels pressupostos generals.

Aquest conveni té com a finalitat seguir amb la cooperació entre ambdós organismes pel manteniment del consultori auxiliar d’Aiacor, pedania de Canals, per a la prestació d’assistència sanitària en règim ambulatori a les persones amb cobertura sanitària pública.

L’Ajuntament de Canals, que prèviament va cedir a la Conselleria l’ús del local de propietat municipal situat en l’Avinguda Generalitat per a la prestació de l’assistència sanitària, continuarà com fins ara, fent-se càrrec del manteniment del centre, sufragant el funcionament, la conservació i el personal necessari del local.

Per a açò, habilitarà anualment en els pressupostos municipals el crèdit necessari per a aquesta finalitat. Per la seua part, la Conselleria de Sanitat abonarà a l’Ajuntament la quantitat total de 10.456 euros distribuïda en 4 anualitats del 2017 al 2020.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here