Canals i l’Alcúdia de Crespins reclamen a l’Epsar que millore el funcionament de la depuradora

0
854
Imatge de la trobada dels alcaldes de Canals i l'Alcúdia de Crespins amb l'Epsar

Joan Carles Pérez, Alcalde de Canals, afirma que “s’ha de buscar una solució a la qualitat de les aigües vessades” que es pateix des de fa anys.

Els alcaldes de Canals, Joan Carles Pérez, i de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, es van reunir el passat divendres amb el Gerent de la Entitat Pública de Sanejament de Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana(Epsar), Enrique Lapuente, per traslladar-li de primera mà i buscar solucions a la problemàtica que durant anys arrossega la depuradora municipal en quant a vessaments de mala qualitat. Una reunió que en paraules del primer edil canalí “va ser molt profitosai satisfactòria”.

A la reunió que va tindre lloc a València, també van participar assessors jurídics dels dos ajuntaments, ja que ambdós poblacions comparteixen competències.

Segons ha explicat l’alcalde, des de l’entitat pública “van comunicar les incidències que han hagut en quant a vessaments de mala qualitat que han entrat en la depuradora que compartim els dos municipis cosa que provoca que aquesta no funcione adequadament en molts moments al llarg de l’any”. Per aquesta raó des de l’Ajuntament de Canals afirmen que “ens vam posar a la disposició de l’Epsar per tal de buscar una solució a la qualitat de les aigües vessades”, ha remarcat Pérez.

Així mateix, el màxim representat canalí ha subratllat que “ens anem satisfets pel compromís de l’entitat de sanejament de donar-nos recolzament i ajuda tècnica”, a l’hora que ha destacat que els responsables de l’Epsar han reconegut que era la primera vegada que “trobaven una vertadera voluntat de reconduir la situació de la instal”lació de la depuradora”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Este dimecres comencen a entrar les primeres soques per a la Foguera de Sant Antoni de Canals

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here