Canals adapta el parc de la zona d’Horts per a xiquets amb mobilitat reduïda


0
664
Imatge d'una de les instal·lacions del parc
Imatge d’una de les instal·lacions del parc

La regidoria de Parcs i Jardins de Canals, ha invertit 30.000 euros d’una subvenció provincial per adaptar el parc de la zona d’Horts perquè puguen ser usats pels xiquets amb mobilitat reduïda.

És la diputació provincial, la que assoleix la despesa més gran d’aquesta actuació, encara que l’Ajuntament de Canals invertirà una partida econòmica per completar l’actuació en aquest parc.

La regidora, Mai Castells, va convocar fa unes setmanes al saló de plenaris a les famílies de xiquets amb mobilitat reduïda per fer-los partíceps d’este projecte i escoltar els seus suggeriments.

El parc adaptat d’Horts, segons paraules de la regidora Mai castells “oferirà nous jocs com un engronsador adaptat, una torre central on tots els xiquets amb i sense mobilitat reduïda podràn jugar, a més s´habilitarà una zona amb jocs per a nadons, es col·locarà gespa artificial i una Font adaptada i s’apostarà pels jocs tradicionals incloguent-se el joc del sambori”.

A banda de la zona de jocs, el parc adaptat d’Horts, disposarà d’unes banquetes a l’alçada dels xiquets i d´unes papereres amb els colors del reciclatge per a que els mes menuts sàpiguen cada ressidu o deixalla on la deu de dipositar.

Mai Castells, aposta «perque aquest parc d’Horts de Canals siga un referent a les nostres comarques i a la Comunitat Valenciana a més de ser una zona molt didáctica i a l´abast de tots els xiquets.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here